Viisitamm annab täna kapos ütlusi

28. november 2008, 08:09

Pärnu linnapea Mart Viisitamm annab täna
kaitsepolitsei Pärnu osakonnas ütlusi alustatud riigihangete nõuete rikkumise
kriminaalmenetluse käigus.

Kapo ja Lääne ringkonnaprokuratuur alustasid oktoobris Pärnu linnajuhtide suhtes kriminaalmenetlust riigihangete nõuete rikkumise osas, mis näeb süüdimõistmise korral ette kuni aastase vangistuse, vahendasid ERRi teleuudised.

Pärnu linnavalitsuse teatel on kaitsepolitsei kutsunud lisaks Viisitammele menetlustoimingutele 2. detsembril ka abilinnapea Simmo Saare.

Varem on Äripäev kirjutanud, et Lääne Ringkonnaprokuratuuri andmetel alustasid Kaitsepolitseiameti Pärnu osakond ja Lääne Ringkonnaprokuratuur Pärnu linnavalitsuse ametnike suhtes menetlust Karistusseadustiku § 300 alusel, mis puudutab riigihangete teostamise nõuete rikkumist.

Prokuratuuri andmetel üritasid Pärnu Linnavalitsuse ametnikud luua põhjendamatult soodustingimusi ja eeliseid selle aasta mais välja kuulutatud Pärnu linna tänavate hooldustöödega seotud riigihankes osalenud ettevõttele.


Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
13. December 2008, 16:01
Otsi:

Ava täpsem otsing