Viisitamm peab talle esitatud kahtlustusi mitte asjakohasteks

13. detsember 2008, 16:01

Eile õhtul aastakoosolekule kogunenud
Keskerakonna Pärnu piirkonna liikmed valisid piirkonna esimeheks taas Mart
Viisitamme, kes korruptsioonikahtlustele vaatamata ei plaani meeri ametit
jätta.

Mart Viisitamme sõnul tuli talle selline suur toetus mõneti üllatusena, sest meedia kaudu on prokuratuur viimasel ajal tema usaldusväärsust püüdnud tublisti kõigutada, kirjutas Kalev.ee. "Normaalses olukorras tunduks ehk isegi eetilisem enda taandamine koheselt kuni lõpliku selguse saamiseni," lausus ta erakonnakaaslastele peetud kõnes.

"Kuid et esitatud kahtlustus ei tundu mulle siiski asjakohane ning võib olla poliitiliselt motiveeritud, ei pea ma praegu linnapea ametist lahkumist võimalikuks. Küll aga olen tõsiselt kaalunud, kas oleks mõtet kandideerida tuleval sügisel taas linnavolikogusse. Vastava otsuse langetan hiljemalt märtsikuus, selleks ajaks peaks olema koos palju uut infot, mis otsustamise lihtsamaks teeb."

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
13. December 2008, 16:01
Otsi:

Ava täpsem otsing