Milder: võit kodus on eriti magus

04. detsember 2008, 16:15

Rõivatööstuskontserni Baltika juhatuse
esimehe Meelis Milderi kommentaar “Nasdaq OMX Baltic Market Awards 2008”
konkursil saadud parima investorsuhetega Eesti ettevõtte tiitlile.

Järgneb kommentaar:

“Oleme loomulikult väga uhked “Nasdaq OMX Baltic Market Awards 2008” konkursil saavutatud esikoha üle. Viimasel kolmel aastal (2006-2008) oleme küll olnud rahvusvahelise investorsuhete ajakirja konkursi “IR Magazin Continental Europe Awards” finalist ja ka 2007. aastal võitnud parima investorsuhetega Eesti ettevõtte tiitli, kuid võit kodus on eriti magus. Eriti silmas pidades konkurentide kõrget taset.

Meie kui börsiettevõtte eesmärk investorsuhetes on alati olnud olla parim. Hästi korraldatud investorsuhted on alus ettevõtte väärtuse hindamisele investorite poolt ja seetõttu üks meie juhtimistegevuse põhieesmärke. Pöörame võrdselt olulist tähelepanu avaldatava informatsiooni kvaliteedile, sagedusele ja võrreldavusele. Eriti tänapäevases keerulises majanduskeskkonnas on kõik need olulised ettevõttest õige arusaama kujundamisel.

Avatus, täpsus ja korrektsus on kindlasti edukas olemise eeldused, mida Baltika Grupp rakendab mitte ainult investorsuhetele, vaid kogu oma juhtimisele."


Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
08. December 2008, 12:18
Otsi:

Ava täpsem otsing