Avallone Lõuna-Eesti ajas salanapsuäri?

17. aprill 2009, 13:44

Esmaspäeval algab Harju maakohtus protsess
alkoholi hulgimüüja AS Avallone Lõuna-Eesti ja selle juhataja Viljar Tederi,
endisest maadlusmänedžerist narkoärimehe Raoul Pajuviidiku ja Valeri Kolesniku
üle.

Seekord süüdistab riigiprokurör Triin Bergmann Valeri Kolesnikut sarnaselt Raoul Pajuviidikuga salakaubaveos ja alkoholi käitlemise korra rikkumises. OÜ Polycom, mille juhatuses Pajuviidik istub koos Lada Aleksandrovaga, on saanud samasisulise süüdistuse juriidilise isikuna.

AS Avallone Lõuna-Eesti – firma maksuvõlg küünib üle 181 000 krooni - on süüdistuse järgi alkoholi käitlemisreegleid rikkunud, selle juhataja Viljar Teder on kohtu all samuti käitlemisreeglite miskikspidamise eest.

Firma üks omanikest, Teder vastas küll Äripäeva kõnele, kuid ei soostunud ütlema, mis talle täpselt süüks pannakse.
„Enne kohtuprotsessi algust ei soovi ma midagi kommenteerida,“ jääb Teder napisõnaliseks, soovitades pöörduda enda advokaadi Cardo Soosaare poole.

Pisikeses maksuvõlas OÜ Polycomi – registri järgi tegeleb firma „mitmete erinevate kaupade vahendamisega“ - telefonil vastab noor venelanna, kes ei tea enda sõnul kellestki „Raulist“ midagi.

Raoul Pajuviidik on kirju taustaga mees.

25. jaanuaril 2001. aastal pidasid keskkriminaalpolitseinikud Tallinnas Kalevipoja põik 1 maja ees kinni Raoul Pajuviidiku, kelle kasutuses olnud sõiduautost Audi A4 avastati kilekott, milles oli 1958 Nike-logoga valget värvi tabletti ning umbes kaks kilogrammi amfetamiini.

Maadleja Valeri Nikitini toonane mänedžer, kunagi tuntud kõrtsi Tehas 43 juhtinud Pajuviidik on tulnud Eesti meistriks maadluses, saatnud maadluskoondist tiitlivõistlustel ja enne Sydneyt kõikidel olümpiakvalifikatsiooni turniiridel. Sydney olümpiamängudel juhtis Pajuviidik Eesti maadlusdelegatsiooni. Pajuviidiku elukohast Läänemere teelt leiti toona läbiotsimisel veel kaks valget värvi tabletti logoga “1”, 57 padrunit ja loata gaasipüstol. Kuritegude eest karistas Tallinna ringkonnakohus Pajuviidikut nelja-aastase vanglakaristusega.


Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
21. April 2009, 12:51
Otsi:

Ava täpsem otsing