Tallinna linnavolikogu laienemine maksab 6 miljonit

07. juuli 2009, 07:19

Riigikogu otsus paisutada Tallinna volikogu
saadikute arv sügisvalimistel 63-lt 79-le läheb linnale maksma vähemalt 6
miljonit krooni, väidab volikogu esimees Toomas Vitsut (KE).

16 lisaliikme pärast peab ümber ehitama volikogu hääletuspuldid ja nende tarkvara, mis juba üksi läheb maksma 6 000 000 krooni, väidab volikogu esimees Toomas Vitsut (KE) linnavõimu häälekandjas Pealinn. Peale selle on ilmselt vaja suuremaks ehitada veel ka volikogu koosolekusaal, kuid töö hinda Vitsut Õhtulehele nimetada ei söeandanud.

Toompea võimuliitu kuuluv Urmas Reinsalu (IRL) peab volikogu suurendamist vajalikuks, sest see tagavat põlislinnaosade suurema esindatuse ja linnaosade säilimise. Küll ei mõista ta, kuidas saab rahvaesinduse paisutamine nii kalliks minna.

Võimuliitlase Taavi Rõivase (RE) sõnul vähendaks suurem koosseis volikogu praegust ebaproportsionaalsust.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
07. July 2009, 07:19
Otsi:

Ava täpsem otsing