Penu: Antropovil tuleb nüüd kõik meelde

28. oktoober 2009, 22:36

Kui minu juurde tuleb Eesti politseiameti
direktor ja tahab saada riigikokku, ei tule ma selle peale, et seal võiks olla
midagi ebaseaduslikku, lausus reklaamibüroo Droomi endine omanik Heiki Penu
Pealtnägijale antud intervjuus. Ta väitis, et on enda sõnul aus ja õige
mees.

„Ma arvan, et tal tuleb nüüd kõik meelde, kuidas asi oli,“ ütles Penu, kui Pealnägija küsis, mida võiks riigikogu liige Robert Antropov tunda antud intervjuud vaadates.

Penu kirjeldas, et riigikogu liige Robert Antropov lubas pidevalt, et maksab kohe-kohe 2,2 miljonit kokku maksma läinud reklaamikulud kinni. Antropov tilgutas 400 tuhat ja siis hakkas Penu sõnul eemale hoidma. „Küsisime mitmeid kordi ta käest, kas ta maksab. Ta ütles, et tema tellib ja teab täpselt, mida vaja on. Muidugi ma uskusin lugupeetud inimest,“ lausus Penu. Mees nentis, et võttis prominendi sõnu puhta kullana. „Uskusin jutte, mida ta rääkis, et kohe-kohe saadab raha. Lõpuks läksid asjad väga hulluks ja palkasin omale advokaadi,“ lisas Penu.

Kui Pealtnägija Penult küsis, kas Antropov ei osanud nii suuri kulutusi ette näha, vastas Penu: „Võib-olla ta ehmatas ise ka ära, aga ta oli kursis hindadega. Ühelt poolt tuleb 20 tuhat, siis 70 tuhat, siis 100 tuhat. Ta teadis väga täpselt, mis tulevad. Võib-olla ei osanud ta liita või lahutada.“ Penu sõnul on reformierakondlaste reklaamüritused tagant järgi tõestatavad ja seda väga lihtsa vaevaga.

Kahtlusele, kas Penu on äkki ise väljapressija, nagu väidavad reformierakondlased, vastab Penu: "Mina ei sundinud lugupeetud riigikogu liikmeid klouni kostüümi selga panema ja Elvist mängima minema. Ei sundinud ostma võileibu või ostma saiakesi või üritusi tegema. Soovisin teenuse eest raha saada. Seda ei ole välja pressitud, vaid väga ilusasti palutud," vastas selle peale Penu.

Penul aga Rahumägiga enda sõnul probleeme ei olnud. „Mul ei ole Rahumägi vastu mingisuguseid pretensioone. Temaga on asjad korras,“ lisas Penu, sest Rahumägiga saadi kokkuleppele ja mees maksis hiljem 600 tuhat krooni. Pealtnägija küsis Penult, kas see summa oli mõeldud reklaamimehe suu lukku panemiseks, vastas Penu: "Minu suud ei saa kinni toppida, nagu praegu näha."

Penu sõnul tõi möödunud ja nüüd avalikkuse ette kistud saaga temale hulgi kannatusi. Tema käed värisevad vaikselt siiani.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
03. November 2009, 16:46
Otsi:

Ava täpsem otsing