Analüütik: Ekspressi aktsia hinnasiht on ülevaatamisel

08. november 2009, 16:37

Eesti Ekspressi 9 kuu kahjum oli 3,6
miljonit krooni. Kuigi müügitulu oli enam-vähem kooskõlas prognoosidega jäi kõik
muu Swedbanki analüütiku Risto Hundi sõnul ootustele alla.

Järgneb analüütiku kommentaar:

Ekspress Grupi müügitulu oli enam-vähem kooskõlas meie prognoosidega, kuid kõik muu oli nõrgem, kui ootasime. Kui käive kukus kolmandas kvartalis 23% (võrreldes 2008. aasta sama perioodiga), siis müüdud toodangu kulu vähenes vaid 12.5% eelmise aastaga võrreldes.

Kasumlikkust mõjutasid negatiivselt mitmed mahakandmised, kuid ilma nendeta oleks ettevõtte tulemus ikkagi meie ootustele alla jäänud. Aktsia hinnasiht on ülevaatamisel, kuna prognoosid vajavad korrigeerimist.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
08. November 2009, 16:37
Otsi:

Ava täpsem otsing