Saksa majandusauhinnale on Eestis viis nominenti

Sirje Rank 18. november 2009, 12:31

Lõppeval aastal on Saksa-Balti Kaubanduskoda otsustanud esimest korda välja panna auhinna Eesti ettevõttele, millega tunnustatakse ärisidemete loomist ja hoidmist Saksa firmadega ning loodetakse edendada kahe riigi majanduskoostööd, teatas koda.

Auhinna märksõnaks on „innovatsioon“ uue idee või uuenduse eduka ellurakendamise tähenduses ning see antakse väikese või keskmise suurusega Eesti ettevõttele, mis on seotud Saksamaaga.

Žürii, kuhu kuulusid nii Saksa-Balti Kaubanduskoja, Saksamaa Eesti Suursaatkonna, German Trade & Invest GmbH, Eesti majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi, Kaubandus-Tööstuskoja, projekti „IN 2009“ esindajad ning veel mitmed innovatsiooniala eksperdid, valis 16 kandidaadi seast välja viis nominenti.

Need on: Asper Biotech AS, Eumar Santehnika OÜ, KFP Development OÜ, Nordbiochem OÜ ning Tartu Veski AS.

Võitja avalikustatakse ja auhind antakse pidulikult üle 3. detsembril.

Lisaks 80 000 Eesti krooni suurusele preemiasummale sisaldab auhind vastavalt võitja soovile Saksa-Balti Kaubanduskoja teenust (näiteks personalivahendus, agendiotsing, uute koostööpartnerite vahendus vms), Saksamaal messil osalemise osalist finantseerimist, osavõttu Saksamaa mõnest seminarist/konverentsist või töötajate täiendõppe toetust ning aasta tasuta liikmelisust Saksa-Balti Kaubanduskoja juures.

Saksa-Balti Kaubanduskoda Eestis, Lätis, Leedus kuulub Saksamaa väliskaubanduskodade ülemaailmsesse võrgustikku ning on ainuke rahvusvaheline kaubanduskoda, mis on esindatud kõigis kolmes Balti riigis. Kojal on 385 liiget.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
18. November 2009, 12:37
Otsi:

Ava täpsem otsing