• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Keskerakond: Adu Haki esitas ise lahkumisavalduse

  Keskerakonna kontorist kinnitati Äripäevale, et Wolmreks Ehituse omanik Adu Haki esitas avalduse parteist lahkumiseks. Seetõttu ei pea ka erakonna aukohus tema käitumist arutama.

  Keskerakonna teatel esitas Wolmreksi juht Adu Haki erakonnale lahkumisavalduse oktoobri lõpus. "Adu Haki esitas ise Keskerakonnale lahkumisavalduse, mille erakonna juhatus ka rahuldas," kinnitas erakonna pressiesindaja Taavi Pukk. "Avaldus esitati oktoobri lõpus ning äriregistrile esitati sellekohased andmed 1. novembril. Andmete töötlemine võtab mõned päevad aega, sellest tuleneb ka äriregistris kirjas olev välja arvamise kuupäev 4. november," selgitas ta.
  Ehkki paljude liikmete astumisel erakonda saadavad erakonnad välja sellekohaseid pressiteateid, siis lahkumise puhul mitte. Haki lahkumise puhul ei avaldanud teadet ka Keskerakond. "Üldjuhul ei avalda me liikmete lisandumise või väljaarvamise kohta pressiteateid," ütles Pukk.
  Küsimusele, kas Haki käitumine Wolmreks Ehituse ja Kristiine Ehituse omanikuna ja juhina tuleb arutlusele ka Keskerakonna aukohtus, vastas Pukk: "Keskerakond mõistab hukka kõik seadusevastased teod kui süüdimõistev otsus on langetatud. Adu Haki käitumist erakonna aukohus ei aruta, sest Haki pole enam Keskerakonna liige."
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Allan Rajavee: valitsus peab sündima otsevalimistel
Kui me soovime Eesti demokraatiat puhastada hallidest korruptiivse maiguga poliitsobingutest ja kehtestada tõelise otsedemokraatia, siis peab valitsus sündima otsevalimiste teel, kirjutab Äripäeva ajakirjanik Allan Rajavee.
Kui me soovime Eesti demokraatiat puhastada hallidest korruptiivse maiguga poliitsobingutest ja kehtestada tõelise otsedemokraatia, siis peab valitsus sündima otsevalimiste teel, kirjutab Äripäeva ajakirjanik Allan Rajavee.
Kohvi hind tõusis kümne aasta kõrgeima tasemeni
Kohvi hind on tõusnud kümne aasta kõrgeima tasemeni, ettevõtted ja kauplejad püüavad turult kätte saada kõike, mis võimalik. Aasta lõpus on nõudlus kasvanud ning tarneahelaga seotud probleemid piiravad pakkumist, vahendab Financial Times.
Kohvi hind on tõusnud kümne aasta kõrgeima tasemeni, ettevõtted ja kauplejad püüavad turult kätte saada kõike, mis võimalik. Aasta lõpus on nõudlus kasvanud ning tarneahelaga seotud probleemid piiravad pakkumist, vahendab Financial Times.
Trükitööstuse TOPi III koht: rahatrüki masinad vuravad hoolega
Hetkel majanduse jahtumist väga ei ennusta, rahatrüki masinad vuravad hoolega ja kindlasti sealt osa läheb tarbimisse, mis omakorda peaks meile ka tulevikus tööd andma, ütles tekstiilist kaelapaelu ning siidist etikette ja kartongist tootesilte valmistava Jospel OÜ tegevjuht Juha Lõmps.
Hetkel majanduse jahtumist väga ei ennusta, rahatrüki masinad vuravad hoolega ja kindlasti sealt osa läheb tarbimisse, mis omakorda peaks meile ka tulevikus tööd andma, ütles tekstiilist kaelapaelu ning siidist etikette ja kartongist tootesilte valmistava Jospel OÜ tegevjuht Juha Lõmps.
Euroopa aasta idufirmade seast tõusevad esile Wise ja Wolt
Euroopa idufirmad ja eeskätt tehnoloogiasektorist tõmbavad tänavu raha kokku rekordilised 107 miljardit eurot, mida on aasta varasemast ligikaudu kolm korda rohkem, vahendab CNBC.
Euroopa idufirmad ja eeskätt tehnoloogiasektorist tõmbavad tänavu raha kokku rekordilised 107 miljardit eurot, mida on aasta varasemast ligikaudu kolm korda rohkem, vahendab CNBC.