Indrek Kald • 10. detsember 2010 kell 6:50

Rakvere värbab lumetõrjeks ka talunikke

Rakvere linnavalitsus püüab lumetõrjeks appi värvata ümberkaudseid talupidajaid, kellel on selleks vajalik tehnika olemas.

Kokku töötab Rakvere tänavail hommikuse seisuga 17 lumekoristusmasinat, neist 11 lepingulistelt partneritelt (Tänavapuhastuse AS ja AS Viru Teed). Kaasatud on abijõudu: lumekoristuses osalevad oma tehnikaga firmad Raktoom, Jeld-Wen ja N-Jaak.

Pärast kriisinõupidamist teatas linnavalitsus, et lumetõrjes keskendutakse sõiduteedele, eritähelepanu all on operatiivteenistuste (politsei- ja päästemaja, kiirabi) hoonete ümbrus, mida peab hoidma läbitavana.

Kõnniteedel aga lumetõrjeni täna nähtavasti ei jõuta, seega on võimalik liigelda vaid neil sõiduteedel, mida on õnnestunud lahti hoida. Linnavalitsus kutsub kõiki liiklejaid äärmisele ettevaatlikkusele ja üksteise austamisele.

Järgmised vahekokkuvõtted teeb linnavalitsuse juhtkond kell 12.

Hetkel kuum