Indrek Kald • 10. detsember 2010 kell 5:34

Rakveres autoga liikumine mõttetu

Rakvere linnavalitsus soovitab elanikel loobuda katsetest autoga sõita, sest praeguses olukorras on see mõttetu. Kõrvaltänavatel ja kõnniteedel on vähe lootust saada niipea läbitavaks.

Linnavalitsuse juhtkond on alustanud kriisinõupidamist, olukorral hoitakse operatiivselt silma peal. Kuigi Rakvere tänavatele on toodud maksimaalselt tehnikat, jätkub seda linna teatel vaid ühistranspordiga kaetud peateede lahtihoidmiseks. Lisaks on väiksemad lumekoristusmasinad jäänud tuisu ees jõuetuks ning neid tuleb omakorda lumevangist vabastada.

Linnapea Andres Jaadlal jäi ära ka tänahommikune lend Brüsselisse ELi regioonide komiteega seotud üritusele. "Startisin kell kolm öösel Rakverest, kell neli olin Haljalas. Oli näha, et edasi pole mõtet üritadagi," kirjeldas linnapea. Jaadla sõnul pole näiteks Rakvere-Haljala teel suurt midagi näha peale tuisuvaalude ning seetõttu on autoga liiklemine üsna ohtlik.

Hetkel kuum