30. detsember 2010 kell 9:35

Ansip ei soovi kodanikupalga ideed kommenteerida

Tänasel valitsuse pressikonverentsil ei soovinud peaminister Andrus Ansip kommenteerida roheliste erakonna valimisplatvormi jõudnud kodanikupalga ideed.

"Rohelised käisid välja idee kodanikupalgaks. Kuidas seda ideed kommenteerite," küsis ajakirjanik käimasoleval pressikonverentsil. Muhelevad ministrid vaatasid seepeale üksteisele otsa. "Ei ole neid, kes sooviks kommenteerida. Nii ilmselt jääbki," võttis Ansip olukorra kokku. Edasi jätkus pressikonverents muude teemadega.

Roheliste teatel on kodanikupalga näol tegu igakuise sissetulekuga, mida saab iga kodanik – nii vanurid kui ka lapsed, töötud kui ka töötavad inimesed. Kodanikupalka soovivad rohelised finantseerida loodusressursside kasutamisest saadavate tasude suurendamisega.

Autor: Indrek Kald, Rivo Sarapik

Hetkel kuum