Ligi: 10%-list majanduskasvu enam ei tule

Katri Soe-Surén 05. jaanuar 2011, 13:42

Rahandusminister Jürgen Ligi kinnitab, et Eesti teeb kõik selleks, et majanduse ülekuumenemine ei korduks, 10%list majanduskasvu minister enam realistlikuks ei pea.

Küsimusele, mis on Eesti strateegia kuni 10protsendilise majanduskasvu taastamiseks, vastas Jürgen Ligi intervjuus Saksa päevalehele Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ), et ta ei usu, et Eesti veel 10protsendilist majanduskasvu näeb.

„Me oleme oma õppetunnist õppinud, ja me väldime seda, et meie majandus uuesti üle kuumeneb,“ ütles Ligi. „Meie kui valitsuse jaoks on oluline tugevdada ettevõtlust ja hoida töö kulud mõistlikul tasemel. Meie riigieelarves on eelistatud kohal investeeringud, sealhulgas haridusse, innovatsiooni ja teadusesse,“ rääkis minister.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
07. January 2011, 17:55
Otsi:

Ava täpsem otsing