Eesti kroonidega köetakse Tallinna

Anu Jõgi 11. jaanuar 2011, 17:38

Aastavahetusel euro kasutusele võtnud Eesti kavatseb kroonid ahju ja ajada ja nendega Tallinna kütta, kirjutab uudisteagentuur STT.

Agentuuri teatel rahasedelid purustatakse ja pakitakse kokku ning seejärel kasutatakse neid Iru jaamas Tallinna kütmiseks, vahendas agentuur Eesti Panga sularaha- ja turvaosakonna juhataja Rait Roosve sõnu.

Kroone saab kasutada veel selle nädala reede keskööni. Agentuuri teatel on eestlased nobedasti kroone eurodeks vahetanud. Roosve teatel oli esmaspäeval käibel 255 miljonit eurot, sularahakroonide hulk jäi sellele numbrile veidi alla.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    11. January 2011, 18:02
    Otsi:

    Ava täpsem otsing