Venemaa rahvaarv kahaneb

Kaisa Gabral 29. jaanuar 2011, 13:22

Venemaa 2010. aasta rahvaloenduse esialgsed tulemused näitavad, et võrreldes 2002. aasta rahvaloendusega on riigi elanikkond vähenenud.

14.-25. oktoobrini toimunud Venemaa rahvaloendusel loendati esialgsetel andmetel 143,2 miljonit inimest, samas kui 2002. aasta rahvaloendusel saadi elanike koguarvuks 145 miljonit, kirjutas loenduse projektijuht Diana Beltadze statistikaameti blogis.

Siiski pole 143,2 miljoni inimese puhul tegemist veel lõpliku arvuga, sest praegu toimuva andmetöötluse käigus arvestatakse sellest maha korduvalt üleloetud inimesed.

Venemaa Föderaalne statistikaamet Rosstat on juba teada andnud, et Venemaa rahaarv võib olla loenduste vahelisel ajal vähenenud isegi 3-3,5 miljoni inimese võrra, vahendab ??????????? ??????. Kas need hinnangud osutuvad tõeseks, selgub aprillis, kui avaldatakse esimesed loendustulemused.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
29. January 2011, 13:22
Otsi:

Ava täpsem otsing