Silvia Kruusmaa • 14. veebruar 2011 kell 6:42

Võrkturundusfirma end Eestis registreerima ei kipu

Aastaid Eestis põranda all tegutsev võrkturundusfirma Amway on lubanud end kohe ametlikuks teha ja lubab tänavugi, aga Eesti äriregister pole veel ühtki sellesisulist avaldust saanud.

Aastaid on firma Eestis toimetanud ja saanud umbes 10 000 liiget, kes Amway Baltimaade meediakontakti eest vastutava osakonna sõnul on vaid toodete tarbijad ja seni kuni turg Eestis avatud pole, nad tooteid edasi müüa ei tohi. Siiski küsimusele, kui palju Amway käive mullu Eestis oli, ettevõte esindaja vastata ei osanud, kirjutas Õhtuleht.

Amway on otsemüügifirma, kus inimesed saavad kodudes tooteid tutvustada, neid edasi müüa ja sõpru-tuttavaid võrku kaasata.

Eesti Päevaleht kirjutas juba 2007. aastal, et Amway ajab Eestis paberid korda, kuid ta pole seda siiani teinud, Amway esindaja põhjendas, et Amway ei ole end veel registreerinud, sest neil ei ole veel seaduslikku ettevõtet Eestis.

Hetkel kuum