Indrek Kald • 16. veebruar 2011 kell 13:46

Arti Arakas: laevaprojekt oli sügavalt kahjumis

Ettevõtja Arti Arakas kinnitas, et koos Tallinna linnaametnikega aetud laevaäri oli sügavalt kahjumis ning tal on saada märkimisväärne osa laeva rendirahast.

Ta selgitas ERRi uudisteportaalile, et projekt oli sügavalt kahjumis ning tal on siiamaani saada märkimisväärne osa laeva rendirahast. "Kui ettevõttel on nii suured võlad – minu ettevõttel on sealt tänase päevani saada vahemikus 100 000-130 000 eurot ning ma arvan, et samasugune osa on saada ka teistel partneritel –, siis ausalt öeldes on ka üks kroon selle eest palju," rääkis Arakas.

Arakas lisas, et kuigi raamatupidamine kajastab neid rendimakseid justkui nõuetena, mis kunagi laekuvad, siis kuna siiani ei ole neid nõudeid ära makstud, ei usu ta, et see ka tulevikus juhtub. "Nii vihane ma oma raha peale ei ole," kinnitas Arakas, et ei kingiks ära kasumlikku äri.

Äripäev kirjutas täna, et 2005. aastal ostsid Arco Vara omanikud Arti Arakas ja Richard Tomingas kõrgetele Tallinna linnaametnikele Toomas Vitsutile ja Toomas Õispuule seitse miljonit krooni maksnud laeva Balkan Star, mille hiljem müüsid ühe krooniga Edgar Savisaare endise äripartneri Martin Krupiga seotud osaühingule.

Hetkel kuum