Väinu Rozental • 28. juuni 2011 kell 15:11

Metallikunstnik: esitan majandusaasta aruannet esimest korda

Majandusaasta aruanne on enam-vähem valmis ja saab õigel ajal ära saadetud, kinnitas aasta tagasi firma asutanud ja enne seda aastaid FIEna tegutsenud metallikunstnik Tõnu Arrak.

„Kui mul varem oli raamatupidamine nagu ta oli, siis nüüd on kõik elektrooniline,“ rääkis OÜ T.Arrak Design omanik ja juht Arrak. „See kõik võttis oma aja. Ka professionaalne raamatupidaja pidi natuke rohkem süvenema, sest alustaval ja juba tegutseval firmal on erinevusi. Küll aga vaatan ma alati väga hoolega, et kõik maksud saaksid ikka õigel ajal ära tasutud.“

Äripäev küsis täna ettevõtjatelt, kas teil on majandusaasta aruanne juba esitatud või ootate viimase hetkeni. Päevaküsimuse ajendiks on see, et ettevõtte majandusaasta aruannete esitamise tähtaeg on 30. juuni.

Varem damaskuse terasest ainulaadseid nuge sepistanud Tõnu Arrak on käivitamas kööginugade tootmist ning selleks asutas ta eelmise aasta maikuus firma. „FIEndus kuivas kokku,“ põhjendas Arrak, miks ta võttis käsitöö asemel suuna hoopis tööstuslikule tootmisele. „Sain selleks töötukassalt ka stardiraha. Esimesed kööginugade mudelid on olemas, aga müügis neid veel ei ole.“

Hetkel kuum