Anne Oja • 24. juuli 2011 kell 14:46

Medvedev tahab Venemaale oma World of Warcrafti

President Dmitri Medvedev avaldas reedel arvamust, et Venemaale oleks vaja oma World of Warcrafti (WoW), mis põhineks vene ajalool, edastas uudisteagentuur RIA Novosti.

Medvedev märkis 2012. aastal tähistatava omariikluse 1150. aastapäeva tähistamise kontekstis, et pseudoajaloolist WoWi mängivad kümned, kui mitte sajad miljonid inimesed ja seejuures mitte ainult lapsed ning noored, vaid ka "täiskasvanud tegelased".

Ta ütles samas, et arvutimängus on destruktiivse alguse kõrval ka inimtsivilisatsiooni arenguga seotud tagapõhi. "Me võiksime vabalt püüda teha midagi sarnast, olgugi, et mitte maailmamastaabis, aga oma maa mastaabis," leidis Medvedev.

Fantastikal põhinevat World of Warcrafti mängib kogu maailmas ligikaudu 11,4 miljonit inimest.

Hetkel kuum