VW-Porsche liitumine ebaõnnestus

Romet Kreek 09. september 2011, 10:32

Volkswageni ja Porsche liitumine aasta lõpuks ebaõnnestus, kuna kohtuasjad jätsid nad olukorda, kus ei suudeta määrata väärtust, mis tõstatab küsimuse – kas liitumine üldse kunagi teoks saab, kirjutab Bloomberg.

Volkswagenil on nüüd valida, kas kasutada optsiooni 50,1 protsendi Porsche autoäri ostuks või kaks autotootjat peavad jõudma uuele kokkuleppele. Esialgse tehingu kohaselt pidanuks lõplik liitumisotsus langetatama 2011. aasta lõpuks.

Porsche valdusfirmale kuulub 50,7 protsenti Volkswageni aktsiatest ja 50,1 protsenti Porsche autoärist.


Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    09. September 2011, 10:32
    Otsi:

    Ava täpsem otsing