Nädala tegija - Jaan Männik

1706-aripaev 10. september 2011, 18:05

Eesti Panga juhi valik edeneb seitsmepenikoormasaabastega. Jaan Männiku järelevalve all töötav Eesti Pank on kõike muud kui igav.

Aprillis tegi ta ootamatu pöörde panga asepresidentidega, selgitades pärast muudatusi sellega, et panka on vaja rohkem rahvusvahelise kogemusega tegijaid. Nüüd panga presidendi valimisel tundub suund sama olevat. Neljast välja käidud kandidaadi kandidaadist jäid lõpuks sõelale kaks rahvusvahelist meest – Maailmapangas töötav Ardo Hansson ja Valuutafondis töötav Andres Sutt. Igale eestlasele tuntud rahandusminister Jürgen Ligi aga lõpuni välja ei vedanud.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    12. September 2011, 09:49
    Otsi:

    Ava täpsem otsing