Põhjala pruulikoja juht Tiit Paananen rääkis, et mullu tegid nad rekordkasumi ja kasvule andis hoogu just alkoholivabadele jookide müük. Tänavune sombune suvi paneb aga ettevõtte proovile.
Põhjala juht Tiit Paananen rääkis, et ei küündigi oma käsitöö õllega suurtootjate tasemele. “See on natuke teistsugune toode ja see tähendab, et mahud ei ole meie jaoks tähtsad. Tähtis on, et inimene saaks kogemuse.“
Foto: Liis Treimann
Möödunud aasta tõi õlle- ja restoraniärile kõigi aegade suurima kasumi ning väga kiire kasvu nii poeletitel kui ka baarides, rääkis Põhjala õlle- ja restoraniäri juht Tiit Paananen intervjuus Äripäeva raadiole.
Tallinnas käsitööõlut pruuliva ja restorane pidava Põhjala Brewery uue tegevjuhina astus ametisse ettevõtte asutaja ja senine nõukogu liige Tiit Paananen.
Investeeringud tulevad Eestisse vaid siis, kui roheenergeetika on korras. “Me võistleme 30 sadamaga Läänemerel, innovatsioon ja keskkonnasõbralikkus loovad eelise,” rääkis Tallinna Sadama juht Äripäeva raadio saates “Juhtides tulevikku”.