• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Kohtutäiturite koda: õppereis pole maksupettus

  Kohtutäiturite koja erakorraliselt  kogunenud juhatus ei tauninud maksupettust, kes vormistavad puhkusereise koolitusena.

  Ametikogu juhatuse erakorraline koosolek teatas täna, et 10.-17. septembril toimunud kohtutäiturite ja pereliikmete sõit Prantsusmaale oli koolitusreis. Reisist võttis osa 16 kohtutäiturit.
  Kohtutäiturite õppereisid välisriikidesse on kauane tava, mida korraldatakse kohtutäiturite ja pankrotihaldurite koda teavitamata. "Kõnealuse koolitusreisi eesmärgiks oli analüüsida täitemenetlusega seonduvat kohtupraktikat, arenguid õigusloome valdkonnas ning avalik-õiguslike nõuete motivatsioonisüsteemi loomist," teatas koda.
  Oma tänases avalduses kinnitas kohtutäiturite esindusorganisatsioon, et koolitusreisiga seotud kuluarved konteeritakse raamatupidamises täies vastavuses kehtiva õiguskorraga proportsionaalselt ametitegevusega seotud osale koolitusreisil.
  Koja teatel on ekslik informatsioon, nagu kandnuks kohtutäiturid õppereisiga seotud kulud täies mahus ettevõtluskuludesse.
  Kohtutäiturite ja pankrotihaldurite koja otsusele on alla kirjutanud juhatuse liikmed Janek Pool, Mati Kadak ja Oksana Kutšmei.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Mihkel Nestor: hüvasti, administraator ja garderoobitädi!
Seekordne Nobeli majanduspreemia laureaat pälvis auhinna muu hulgas tõestuse eest, et miinimumpalga tõus ei pruugi tööhõivele mõjuda negatiivselt. Loodetavasti peab see paika ka Eesti järgmise aasta hüppelise miinimumpalga tõusu puhul, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Seekordne Nobeli majanduspreemia laureaat pälvis auhinna muu hulgas tõestuse eest, et miinimumpalga tõus ei pruugi tööhõivele mõjuda negatiivselt. Loodetavasti peab see paika ka Eesti järgmise aasta hüppelise miinimumpalga tõusu puhul, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Börs: USA turul parim nädal alates juunist
USA aktsiaturud lõpetasid reede tõusuga ning Dow Jonesi indeksi jaoks oli see nädal parim alates juunist. Aktsiatel aitasid nädala jooksul kallineda pankade tugevad kvartalitulemused, vahendab Reuters.
USA aktsiaturud lõpetasid reede tõusuga ning Dow Jonesi indeksi jaoks oli see nädal parim alates juunist. Aktsiatel aitasid nädala jooksul kallineda pankade tugevad kvartalitulemused, vahendab Reuters.
Nädala lood: Enefit Greeni triumf ja kuidas kurikuulus ärimees oma esimese miljoni teenis
Käesoleval nädalal hullutas lugejaid kõik, mis puudutas Enefit Greeni börsiletulekut. Selleks on ka põhjust – Enefit Greeni aktsiaid märgiti üle rohkem kui neljakordselt ning aktsiahinnaks kujunes 2,9 eurot, mis on pakkumise seatud hinnavahemiku ülemises pooles. Tegu on Baltimaade börside rekordiga.
Käesoleval nädalal hullutas lugejaid kõik, mis puudutas Enefit Greeni börsiletulekut. Selleks on ka põhjust – Enefit Greeni aktsiaid märgiti üle rohkem kui neljakordselt ning aktsiahinnaks kujunes 2,9 eurot, mis on pakkumise seatud hinnavahemiku ülemises pooles. Tegu on Baltimaade börside rekordiga.
Raadiohommikus: olümpiavõitja, muusik, valimised ja linnaruum
Reedeses hommikuprogrammis vestleme Setomaa aasta ettevõtjaks pärjatud Jalmar Vabarnaga. Saame teada, mille eest ta sellise tiitli pälvis ning kuhu Vabarna investeerib.
Reedeses hommikuprogrammis vestleme Setomaa aasta ettevõtjaks pärjatud Jalmar Vabarnaga. Saame teada, mille eest ta sellise tiitli pälvis ning kuhu Vabarna investeerib.