• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Torm paiskas Raekoja platsi kuuse pikali

  Tugev tormituul paisaks täna kella kolme paiku ümber Tallinna raekoja platsile paigaldatud jõulukuuse, teatas Raepress.

  Abilinnapea Kalle Klandorfi sõnul kukkus kuusk platsile paigaldatud lava suunas ja keegi inimestest vigastada ei saanud. Terveks jäid ka jõululaada ehitised. „Kesklinnavalitsus korraldab kuuse tuulekindlama püstitamise hiljemalt täna hilisõhtuks ja jõululaada avamine loodetavasti edasi lükku,“ ütles Klandorf.
  Veidi enne kella 16.00 saabus kraana, mille abil kuuse püstitanud OÜ Kesklinna Pargid töömehed üritavad jõulupuud taas püsti saada. OÜ juhatuse liikme Silver Kallase sõnul pole kuusk esialgse vaatluse põhjal suuremaid kahjustusi saanud ning peale väikest iluravi võib 24 meetri kõrguse kuusehiiu taas püstiasendisse vinnata. „Kui tarvis töötame kogu öö, et jõuluturg homme kell 10.00 alustada võiks“ kinnitas Kallas.
  Kesklinna vanema Mihhail Korbi sõnul oli tegemist õnneliku õnnetusega, sest 4,5 tonni kaaluv puu kujutas endast kukkudes tõsist ohtu nii möödakäijatele kui müügimajade juures askeldavatele turukaupmeestele. „Kui kuuse väljanägemine tõsiselt kahjustada sai, toimetame homse päeva jooksul kohale uue puu,“ lubas Korb.
  Autor: 1706-aripaev
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Allan Rajavee: valitsus peab sündima otsevalimistel
Kui me soovime Eesti demokraatiat puhastada hallidest korruptiivse maiguga poliitsobingutest ja kehtestada tõelise otsedemokraatia, siis peab valitsus sündima otsevalimiste teel, kirjutab Äripäeva ajakirjanik Allan Rajavee.
Kui me soovime Eesti demokraatiat puhastada hallidest korruptiivse maiguga poliitsobingutest ja kehtestada tõelise otsedemokraatia, siis peab valitsus sündima otsevalimiste teel, kirjutab Äripäeva ajakirjanik Allan Rajavee.
Tallinna börs meelitab mind kohviaroomiga
Investorid kolmeeuroseid kohve iga päev pigem ei tarbi, aga see ei tähenda, et sama raha eest kohvimaailma panustada ei võiks. Tänasest on võimalik märkida Eesti kohvifirma OA Coffee aktsiaid ja ei tea, kas sihilikult või mitte, aga ühe aktsia hinnaks on 3,3 eurot, mis on umbes sama, kui osta üks tass kohvi mis tahes kohvikus. Seega tekib mul küsimus, kumb on kasulikum rahapaigutus.
Investorid kolmeeuroseid kohve iga päev pigem ei tarbi, aga see ei tähenda, et sama raha eest kohvimaailma panustada ei võiks. Tänasest on võimalik märkida Eesti kohvifirma OA Coffee aktsiaid ja ei tea, kas sihilikult või mitte, aga ühe aktsia hinnaks on 3,3 eurot, mis on umbes sama, kui osta üks tass kohvi mis tahes kohvikus. Seega tekib mul küsimus, kumb on kasulikum rahapaigutus.
Trükitööstuse TOPi III koht: rahatrüki masinad vuravad hoolega
Hetkel majanduse jahtumist väga ei ennusta, rahatrüki masinad vuravad hoolega ja kindlasti sealt osa läheb tarbimisse, mis omakorda peaks meile ka tulevikus tööd andma, ütles tekstiilist kaelapaelu ning siidist etikette ja kartongist tootesilte valmistava Jospel OÜ tegevjuht Juha Lõmps.
Hetkel majanduse jahtumist väga ei ennusta, rahatrüki masinad vuravad hoolega ja kindlasti sealt osa läheb tarbimisse, mis omakorda peaks meile ka tulevikus tööd andma, ütles tekstiilist kaelapaelu ning siidist etikette ja kartongist tootesilte valmistava Jospel OÜ tegevjuht Juha Lõmps.
Rakverre hakkab kerkima uusi kortermaju, ehitusplaane peab ka hambakliinik
Rakveres võib lähiaastatel näha uusi ehitusplatse: linna äärde plaanitakse uusi kortermaju ning ehitusplaane peab ka kesklinnas asuv hambakliinik. Juba praegu käib vilgas töö vanas politseimajas, kuhu järgmisel suvel elanikke oodatakse.
Rakveres võib lähiaastatel näha uusi ehitusplatse: linna äärde plaanitakse uusi kortermaju ning ehitusplaane peab ka kesklinnas asuv hambakliinik. Juba praegu käib vilgas töö vanas politseimajas, kuhu järgmisel suvel elanikke oodatakse.