Birjo Must • 13. detsember 2011 kell 11:28

Novaturas loodab transiidiga kliendiarvu tõsta

Baltimaade suurim reisikorraldaja, Leedu päritolu Novaturas hakkab järgmisest aastast pakkuma Läti ja Eesti puhkajatele transiidireise Leedu kaudu uutesse Lõuna-Euroopa sihtkohtadesse, kirjutab news2biz Latvia.

See kokkulepe võimaldab reisikorraldajal oma Balti klientidele pakkuda kuute sihtkohta Rhodosel ja Thessalonikis Kreekas, Portugalis, Sitsiilias, Küprosel, Horvaatias ja Malagas. Tallinnast ja Riiast reisi alustavad lennukid teevad vahemaandumise Vilniuses, kust võetakse peale ka Leedu reisijad.

Novaturase väitel sellist süsteemi mujal Euroopas pole. "Tuleval suvehooajal pakume oma klientidele 15 sihtkohta, mis on rohkem kui 2007. aastal," ütles Novaturase turundusjuht Sigita Dabule.

Reisikorraldaja loodab, et transiitlennu otsus toob Vilniusesse 16 000 Läti ja Eesti reisijat ning aitab tõsta ettevõtte kliendiarvu 2012. aastal 130 000 peale.  Novaturas loodab lõpetada käesoleva aasta 110 000 kliendiga.

Hetkel kuum