• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Pimco hoiatab USA majanduse stagneerumise eest

  Pacific Investment Management Co. suurima fondi juht Bill Gross usub, et Ameerika majandus võib järgmine aasta stagneeruda kui Euroopa võlakriis ning Hiina nõudluse aeglustumine avaldavad mõju maailma suurimale majandusele.

  Pimco arvates võib USA majandus järgmine aasta kasvada 0-1%, Euroopa majandus kahaneda 1-1,5%. Hiina võib kasvada 6,75-7,25% ning globaalne kasv võib aeglustuda 1,5%-ni 2,5%-lt.
  Pimco prognoos läheb vastuollu USA majandusnäitajatega, mis viitavad kasvamisele ka järgmine aasta. Täna avaldatud andmetest selgub, et juhtivamad majandusnäitajad tõusid novembris rohkem kui oodatud. Tööstuse ja tarbijakindluse kasv ning paranev eluasemeturg viitavad sellele, et Ameerika elab üle majanduslanguse Euroopas, kirjutab Bloomberg.
  Bill Grossi Total Return Fund, mis on maailma suurim ühisfond, nägi see aasta 2,3 miljardit dollarit välja voolamas seoses investorite ebakindlusega. Fondi väärtus on 241 miljardit dollarit.
  Selle aasta oktoobris saatis Gross klientidele kirja, kus ta mainis, et antud aasta on fondile olnud kehv. Gross jäi kõrvale USA riigivõlakirjadest selle aasta esimeses pooles ning jäi ilma rallist võlakirjaturul kui investorid haarasid ohutuid varasid seoses Euroopa võlakriisiga.
  Gross on enda fondis võlakirjade, sealhulgas USA võlakirjade osalust 30. novembri seisuga suurendanud 23%-ni. 
   
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Erkki Kubber: kas järgmised ükssarvikud võiksid olla miljardilise väärtuse asemel hoopis miljardi inimese aitajad?
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
WeWork jõudis teisel katsel New Yorgi börsile
NYSE börsil alustas täna kauplemist kontorirentija WeWork, mille kahe aasta tagune esimene katse aktsiaid noteerida lõppes fiaskoga.
NYSE börsil alustas täna kauplemist kontorirentija WeWork, mille kahe aasta tagune esimene katse aktsiaid noteerida lõppes fiaskoga.
Raadiohommikus: olukord Lätis, Chemi-Pharmi uus tehas ja kõige edukamad turundajad
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Videopilt: Enefit Green alustab börsil kauplemist
Täna kell 10 algab Tallinna börsil Enefit Greeni aktsiatega kauplemine, mille puhul toimub pidulik börsikella löömine Energia avastuskeskuses.
Täna kell 10 algab Tallinna börsil Enefit Greeni aktsiatega kauplemine, mille puhul toimub pidulik börsikella löömine Energia avastuskeskuses.