Helery Liivik • 27. juuli 2012 kell 9:21

Suurhalli juht: ametist lahkumine pole seotud erikontrolliga

AS Rocca al Mare Suurhall kuulutas välja konkursi uue tegevjuhi ametikohale. Praegune tegevjuht Helen Leetsar lahkub viiendal septembril.

,,Inimesed ikka vahel lahkuvad ja otsivad uusi ameteid ja uusi väljakutseid,“ kommenteeris Helen Leetsar, ,,olen olnud Saku suurhallis 11 aastat, ma arvan, et see on väga pikk aeg.“

Juuli alguses kirjutati Eesti Ekspressi sahinate rubriigis:,, Saku Suurhalli juhataja Helen Leetsaar olevat pannud hoobilt lahkumisavalduse lauale, kui kuulis, et aktsionär Tallinna linn korraldab ettevõttes erikontrolli, uurimaks Oliver Kruuda ja Marcel Vichmanni poolt suurhallile antud 15protsendilise intressiga omanikulaenu.“

Leetsar eitab seost lahkumise ja erikontrolli vahel. ,,Juhatuse liikmel on vastutus, millest ei saa vabaks ka siis, kui ta enam ettevõttes ei tööta. Lahkumine ei vabasta mind kuidagi vastutusest, nii et kas erikontroll toimub või ei toimu, ei ole kuidagi sellega seotud,“ ütles Leetsar.

Ta lisas, et lahkumine oli juba ammu jutuks olnud, kuid nõukogu ei soostunud teda varem vabastama. ,,Ma olen selle peale juba pikka aega mõelnud. Võib-olla olengi natuke liiga kauaks ühe koha peale jäänud,“ lisas Leetsar.

Hetkel kuum