• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Vaata: kinnisvara TOP 2011

  Täna avaldas Äripäev eelmise aasta edukamad kinnisvaraettevõtjad. Ehitusuudised.ee toob välja esimesed kakskümmend.

  Koht  Firma nimi                                                 Tegevjuht / juhatuse liige
  1.       Ülemiste Center OÜ                                    Guido Pärnits2.       Kaamos Kinnisvara AS                               Priit Uustulnd3.       Pro Kapital Grupp AS                                  Allan Remmelkoor4.       Kawe Group AS                                            Jaanus Kosemaa5.       E.L.L. Kinnisvara AS                                    Vahur Kaska6.       Hareto Põld AS                                             Aivar Berzin7.       Riigiressursside Keskus OÜ                    Tiit Karu8.       Ärimaja AS                                                     Risto Raus9.       Kaarsilla Kinnisvara OÜ                              Toomas Määrits10.     MSI Grupp AS                                                Mati Ivask11.     Capfield OÜ                                                   Ruben Gornischeff12.     Skinest Kinnisvara OÜ                                 Irina Osinovskaja13.     Focus Kinnisvara OÜ                                    Milda Liekyte14.     Tallinna Kaubamaja Kinnisvara AS           Peeter Kütt15.     Kinnisvaravalduse AS                                  Anders Lorentzson16.     Kinnisvara Info AS                                         Eveken Valmann17.-18. Kiriku Varahaldus OÜ                                Mati Maanas17.-18. TopSpa Kinnisvara OÜ                             Tõnu Põder19.     Rocca al Mare Kaubanduskeskuse AS     Mati Pops20.     Prategli Invest OÜ                                          Kristjan Pappa
  Täismahus TOP on ära toodud 7. novembri Äripäeva Kinnisvara lisas.
   
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Roheelektrifirma uuendas börsiga tõotusi
Enefit Greeni börsile tulekuks on üliviljaka pinnase ette valmistanud nii pensionireform kui elektri kõrge hind, aga kas sellele langev tera on kasvujõuline, see alles hakkab selguma, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni börsile tulekuks on üliviljaka pinnase ette valmistanud nii pensionireform kui elektri kõrge hind, aga kas sellele langev tera on kasvujõuline, see alles hakkab selguma, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Föderaalreservi prognoos pani USA aktsiaturud rallima
Föderaalreservi pulline prognoos ja Hiina krediidituru hädade vähene levik on investorid taas ostulainele häälestanud: kõik USA indeksid kerkisid täna enam kui protsendi.
Föderaalreservi pulline prognoos ja Hiina krediidituru hädade vähene levik on investorid taas ostulainele häälestanud: kõik USA indeksid kerkisid täna enam kui protsendi.
Raadiohommikus: Enefiti börsidebüüt, krüptovarad ja mure hariduse pärast
Nädala viimases hommikuprogrammis on fookus paljulubavatel investeerimisideedel ja Eesti haridussüsteemi tulevikul.
Nädala viimases hommikuprogrammis on fookus paljulubavatel investeerimisideedel ja Eesti haridussüsteemi tulevikul.
Eesti majaehituse pärandihoidja: aastas jõuan teha kuni 15 palkmaja
Eesti traditsioonilise ehituse hoidmise eripreemia pälvis tänavusel aasta tehasemaja konkursil Võrumaal Vastseliinas asuvas firmas Vipson Projekt käsitööna valminud palkmaja.
Eesti traditsioonilise ehituse hoidmise eripreemia pälvis tänavusel aasta tehasemaja konkursil Võrumaal Vastseliinas asuvas firmas Vipson Projekt käsitööna valminud palkmaja.