• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Pilveteenuse kontor avab Eestis uksed

  Euroopa juhtiv pilveandmetöötluse teenusepakkuja Cloudmore valis ühe esinduskohana välja Eesti.

  Cloudmore’i otsusele aitas kaasa Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse (EAS) väärtuspakkumine Eesti eeliste kohta.
  „Eesti võitis, sest riigi ettevõtluskultuur ühtib Cloudmore’i väärtustega ja väärtuspakkumine oli arusaadav, rääkimata sellest, et lend meie Stockholmi peakontorist kestab veidi alla tunni,” selgitas Cloudmore’i tegevjuht Michael Wicander ja lisas, et plaan on 2013. aastal Eestis jõudsalt kasvada.
  „Eesti president Toomas Hendrik Ilves on Euroopa Komisjoni kutsel asumas juhtima Euroopa pilvandmetöötluse arendamise nõukoda, mistõttu tuleb Eestil selles vallas oma pädevust suurendada,” kommenteeris EASi juhatuse liige Martin Hirvoja.
  Stockholmis asuva peakontoriga Cloudmore võimaldab ettevõtetel ja organisatsioonidel muuta üleminek pilveandmetöötlusele sujuvamaks. Cloudmore asutati 2004. aastal, ettevõte tuli turule 2007. aastal. Selles töötab 21 inimest ning ettevõte on esindatud Soomes, Rootsis, Norras, Suurbritannias ja Iirimaal. Cloudmore’i patenteeritud IT-haldusplatvormi koos klienditoe ja koolitusega kasutab üle 5000 organisatsiooni.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Massiimmigratsiooni hirmujutu ees põnnamine hoiab majandust kinni
Ülirange sisserännu kvoodi asendamisele mõistlike kitsendustega ei järgne massiimmigratsiooni ega äärmusrahvuslike mõtete populaarsuse plahvatuslikku tõusu, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Ülirange sisserännu kvoodi asendamisele mõistlike kitsendustega ei järgne massiimmigratsiooni ega äärmusrahvuslike mõtete populaarsuse plahvatuslikku tõusu, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Wolti ja Supercelli investorid toovad Soome börsile uue SPACi
Wolti ja Supercelli investeerinud idukapitalifirma Lifeline Ventures on Helsingis börsile viimas uut firmaostufirmat (SPAC), mille eesmärk on osta osalus tulevases ükssarvikus.
Wolti ja Supercelli investeerinud idukapitalifirma Lifeline Ventures on Helsingis börsile viimas uut firmaostufirmat (SPAC), mille eesmärk on osta osalus tulevases ükssarvikus.
Klotsifirma lööb keset pandeemiat rekordeid
Taani mänguklotside tootja Lego on keset pandeemiast tingitud koduspüsimist tõeliselt õitsele puhkenud, kasvatades kõvasti nii käivet kui ka kasumit.
Taani mänguklotside tootja Lego on keset pandeemiast tingitud koduspüsimist tõeliselt õitsele puhkenud, kasvatades kõvasti nii käivet kui ka kasumit.
Pärnu valimisvõitluses kõmisevad raskerelvad
Enamiku Pärnus võimu juurde pürgivate poliitiliste jõudude esinumbrid on kohapeal, aga ka üleriigiliselt tuntud riigikogu liikmed, lisaks endised maavanemad ja ametisolev linnapea. Eeldatakse, et järgmise valimistsükli jooksul ja edaspidi saab Pärnust Eesti kontekstis midagi kaugelt suuremat kui suvepealinn.
Enamiku Pärnus võimu juurde pürgivate poliitiliste jõudude esinumbrid on kohapeal, aga ka üleriigiliselt tuntud riigikogu liikmed, lisaks endised maavanemad ja ametisolev linnapea. Eeldatakse, et järgmise valimistsükli jooksul ja edaspidi saab Pärnust Eesti kontekstis midagi kaugelt suuremat kui suvepealinn.