Kristi Malmberg • 4. detsember 2012 kell 5:36

Eestis luuakse vastutustundliku ettevõtluse võrgustik

Täna Tallinnas toimuval vastutustundliku ettevõtluse indeksi seminaril allkirjastavad 18 ettevõtte juhid uue vastutustundliku ettevõtluse edendamisele suunatud võrgustiku loomise kokkuleppe.

Asutajaliikmete seas on nii tuntud suurfirmasid kui ka mitmeid mikroettevõtteid.

Vastutustundliku Ettevõtluse Foorumi juurde koonduvad ettevõtted võtavad endale eesmärgiks teema edendamise Eestis, mis muuhulgas tähendab ka koostöös poliitikakujundajate, avaliku sektori, meedia, haridusasutuste ja vabaühendustega. Eesti võrgustikule on eeskujuks pea kõigis Euroopa riikides juba toimivad samasugused ühendused.

Asutajaliikmed on BaltCap, Coca-Cola HBC Eesti, Eesti Energia, Põltsamaa Felix, Humana Sorteerimiskeskus, Manpower, Tanel Melk & Partners Law Firm, Riigi Kinnisvara, Saku Õlletehase, SEB Pank, Soomaa.com, Swedbank, Tallinna Vesi, Terve Eesti Sihtasutus, Toyota Baltic, Villapai, DHL Estonia ning Viru Keemia Grupp.

Allkirjastamine toimub iga-aastase vastutustundliku ettevõtluse indeksi seminari raames, kus 34 ettevõttele antakse ka vastutustundliku ettevõtluse kvaliteedimärgist. Äripäeva tabelina juba 5. korda ilmunud indeks aitab ettevõtetel hinnata oma sotsiaalset ja keskkondlikku mõju ning leida parendusvõimalusi.

 

 

Hetkel kuum