Indrek Kald • 22. aprill 2013 kell 12:37

Tallinn korraldab Venemaal reklaamikampaania

Kuni 2. maini saavad reisihuvilised Venemaalt osaleda veebipõhises kampaaniamängus "Kohtume Tallinnas, raekoja kella all!", mille peaauhind on suvine perepuhkus Tallinnas.

Linna ettevõtlusameti turismiosakonna korraldatud mängu auhind sisaldab kogu perele tasuta transporti Tallinna, majutust ning sissepääsu 40 linna tähtsamasse vaatamisväärsusesse ühes linnaekskursiooni ning põnevate pakkumistega.

Vene turistide huvi Tallinna vastu on stabiilselt kasvanud ning üha enam avastatakse suvise perepuhkuse veetmise võimalusi Tallinnas. Mullu moodustas Vene turistide osakaal 14% kõikidest Tallinnasse saabunud välisturistidest, teatas Raepress.

Kampaaniamängu kutsutakse läbi sotsiaalmeediakeskkondade Facebook, vkontakte.com ja odnoklassniki.ru, samuti otsingumootorites yandex.ru ja google.com.

Hetkel kuum