Valimisliidust Vaba Tallinna Kodanik saab MTÜ

10. veebruar 2014, 09:51

Valimisliidu Vaba Tallinna Kodanik liikmed otsustasid moodustada MTÜ, et tagada tegevuste järjepidevus ja minna tugevamana vastu 2017. aasta kohalike omavalitsuste valimistele.

Ühenduse Vaba Tallinna Kodanik esindaja Erik Vest selgitas pressiteates, et MTÜ eesmärk on kohaliku valitsemise teemadel kaasarääkimine ka valimistevahelisel perioodil. Samuti tuleb valimisliitu koondunutel lõpuni viia kohtuprotsess Tallinna linna vastu, milles nõutakse pääsu linnaosade halduskokku ka selle nimekirja kandidaatidele, keda kohalikud elanikud võrreldes teistega piisavalt eelistasid, hoolimata ülelinnalistest valimistulemustest.

Ühenduse Vaba Tallinna Kodanik juhatuse liikmeteks valiti Erik Vest (Mähe Selts), Ülle Mitt (Loov Nõmme), Mihkel Uus (Kadrioru Selts), Brit Kerbo (Kodaniku Hääl) ja Karli Lambot (valimisliidu VTK juht).

Valimisliit Vaba Tallinna Kodanik pälvis möödunud KOVide valimistel ligi 9000 tallinlase toetuse.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. February 2014, 09:52

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing