26. märts 2014 kell 13:04

Starkki ja Puukeskus ühendavad jõu

Soome konkurentsiamet kiitis heaks Starkki ja Puukeskuse ühinemise. Esialgu jätkab kumbki ettevõte oma senise nime ja tegevusalaga, teatas Puukeskus.

Puukeskus toob kontserni puitmaterjali erioskused ning põhjalikud teadmised puidu lisandväärtustest, Starkkil on teadmised ja oskused ehitus- ning sisustustoodete poolel, vahendas Puukeskus oma pressiteates. 

"Ühinemise eesmärk on olla raua-, puu-, ehitus- ja sisustuskaupade number üks edasimüüja kogu Põhja-Euroopas," kommenteeris Puukeskuse juhataja Atso Matsalu. Tema sõnul avab ühinemine uue perspektiivi ka Puukeskuse Eesti harule. „Oleme justkui sillaks Ida- ja Lääne- Euroopa vahel, mille kaudu saavad uued omanikud tugevdada oma kohalolekut kogu Euroopa ulatuses. Meie klientidele annab see suurema tootevaliku ja parandab konkurentsivõimet,“ lisas Matsalu.

”Starkki ja Puukeskuse tootevalik ja müügivõrgustik laienevad ning meil on võimalus õppida üksteise headest tavadest. Nii parandame klienditeenindust ja kulutõhusust,” ütles mõlema ettevõtte tegevjuht Juha-Pekka Pöntinen.

AS Puukeskus on juhtivaid puitmaterjali ja puidust mööbliplaatide hulgimüüjaid Eestis. Ettevõte alustas tegevust 1996.a. ning on Soomes 1924.a. tegutseva Puukeskus OY tütarettevõte Eestis. Puukeskus on Eesti Kaubandus- ja Tööstuskoja ning Soome-Eesti Kaubanduskoja liige.

Starkki ja Puukeskus numbritesStarkkiKäive 479 miljonit eurotTöötajaid 2013.a umbes 1000Müügipunkte 22

PuukeskusKäive 230 miljonit eurotTöötajaid 2013. a umbes 400Müügipunkte 23

Starkkil ja Puukeskusel on müügipunkte kokku 25 piirkonnas.

 

Hetkel kuum