Kalev teeb tarbijatele musta nalja

31. juuli 2014, 09:34

ASi Kalev toodangusse kuuluvate Mesikäpa vahvlite pakendi tagaküljel olev kiri häiris selle avastanud tarbijat.

Nimelt on pakendil kleepsuriba, mis võimaldab pakki mitu korda avada ja sulgeda, kirjutas Õhtuleht. Riba juures on tekst: "Kui sa oled sunnitud näiteks tsunami, maavärina või tulnukate rünnaku tõttu katkestama ajutiselt vahvlite söömise, siis saad vahvlipaki taas-sulgeda spetsiaalse kleepsuribaga."

ASi Kalev esindaja sõnul ei ole nad soovinud selle tekstiga kedagi solvata ega õnnetuste üle nalja visata. "Oleme leidnud, et antud lause on tervikuna piisavalt ebarealistlik ja ei tohiks kellelegi solvavalt mõjuda," vastati ettevõttest Õhtulehele.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. August 2014, 17:04
Otsi:

Ava täpsem otsing