Ilves lendab Ukrainasse

1321-aripaev 10. september 2014, 08:57

President Toomas Hendrik Ilves lendab täna Kiievisse, kus ta kohtub Ukraina riigipea Petro Porošenko, peaminister Arseni Jatsenjuki ja välisminister Pavlo Klimkiniga.

Kohtumised keskenduvad olukorrale Ukrainas ja riigi ülesehitamisele, Euroopa toetusele, Venemaa agressiivsele tegevusele ja demokraatlike riikide reaktsioonile, samuti Eesti-Ukraina poliitilistele ja majanduslikele suhetele.

Reedel avavad Ukraina ja Eesti riigipead koos Euroopa Parlamendi presidendi Martin Schulziga 11. Jalta Euroopa strateegiakonverentsi „YES“, mis Krimmi annekteerimise tõttu peetakse seekord Kiievis. President Ilves osaleb ka konverentsi digikommunikatsiooni arutelul. Tal on kavas eraldi kohtumine Kiievi linnapea Vitali Klitškoga

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
11. September 2014, 16:11

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing