VKG juht Priit Rohumaa on TTÜ Aasta Vilistlane

17. september 2014, 12:05

Täna antakse TTÜ 96. aastapäeva aktusel välja aasta vilistlase tiitel, mille pälvib Viru Keemia Grupi (VKG) juhatuse esimees Priit Rohumaa.

Priit Rohumaa on lõpetanud Tehnikaülikooli energeetikateaduskonna elektroenergeetika eriala ning on praegu TTÜ doktorant.

Ülikool tõstab esile Rohumaa ja VKG panust keskkonnahoidu ja piirkonnaga seotud kultuuri- ja sotsiaalsetesse projektidesse, mis on viimaste aastate jooksul oluliselt tõstnud Virumaa elukvaliteeti. VKG on pikaajaline TTÜ koostööpartner.

TTÜ on valinud aasta vilistlasi alates 1996. aastast. Tiitli on saanud Hardi Meybaum, Tiit Vähi, Jaak Leimann, Toomas Sõmera, Toomas Luman, Jüri Mõis, Indrek Neivelt, Gunnar Okk, Toomas Annus, Väino Kaldoja, Tiina Mõis, Tarmo Noop, Valdo Kalm, Erkki Raasuke, Sandor Liive, Veiko Sepp, Andres Allikmäe ja Hannes Tamjärv.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    17. September 2014, 12:14
    Otsi:

    Ava täpsem otsing