• Jaga lugu:

  Riik toetab spordikompleksi miljonite eurodega

  Peetri külasse rajatav BMX krossirada võimaldaks Eestis läbi viia rahvusvahelisi karika- ja suurvõistlusi.Foto: epa

  Siseministeerium ja Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus toetavad 3,1 miljoni euroga elamusspordikompleksi rajamist Rae valda Peetri külla.

  Toetuse saaja, MTÜ Elamusspordikeskus Ühingu esindaja Mario Kalmre ütles EASi pressiteates, et kompleksi on kavandatud sisehall, mis koosneb näiteks BMX-krossi treeningrajast ja rulaparkidest, batuutidest, poroloonbasseinidest ja drop-in atraktsioonist.
  EASi regionaalarengu keskuse direktori Monica Hankovi sõnul luuakse toetusega atraktsioon, mille kaudu on võimalus tutvustada Eestit kui atraktiivset sihtkohta noortele üle maailma. Hankov lisas, et rahvusvahelise jalgrattaliidu UCI nõuetele vastav BMX krossirada võimaldab Eestis läbi viia rahvusvahelisi karika- ja suurvõistlusi.
  Siseminister Hanno Pevkur lisas, et piirkondade konkurentsivõime tugevdamise meetmest on Eestisse rajatud mitu olulist turismiatraktsiooni, teiste seas näiteks Jääaja Muuseum, Audru ringrada ja Kiviõli seiklusturismikeskus. „Uuel Euroopa Liidu finantseerimisperioodil plaanime samalaadse toetusmeetmega jätkata. Uuendusena on kavas anda maakondadele määravam roll piirkonnale oluliste objektide välja valimisel,“ lisas Pevkur.
  Spordikompleksi rajamine läheb maksma üle 3,7 miljoni euro, EAS ja siseministeerium toetavad spordikompleksi 3,1 miljoni euroga. Toetus tuleb siseministeeriumi meetmest „Piirkondade konkurentsivõime tugevdamine“, mida rahastatakse EASi kaudu Euroopa Regionaalarengu Fondist.
  Piirkondade konkurentsivõime tugevdamise meetmest on perioodil 2007—2014 toetatud 55 külastuskeskkonna arendamisele suunatud projekti kogusummas ligi 70 miljonit eurot.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Tõnu Mertsina: jaekaubandus buumib
Jaekaubanduse kasv on tugev ka ilma välisturistideta ja on võtnud eelmise kümnendi finantskriisi eelsete buumiaastate mõõtmed, kirjutab Swedbanki peaökonomist Tõnu Mertsina.
Jaekaubanduse kasv on tugev ka ilma välisturistideta ja on võtnud eelmise kümnendi finantskriisi eelsete buumiaastate mõõtmed, kirjutab Swedbanki peaökonomist Tõnu Mertsina.
Spaade ja hotellide avanemine aitas Tallinna Veel rohkem müügitulu teenida Kasum kerkis kordades
Teises kvartalis kasvas Tallinna Vee müügitulu aastavõrdluses üle 7%, mille põhjustas leebematest koroonapiirangutest tingitud äriklientide suurem veetarbimine ning ehitusteenuste tulu suurenemine.
Teises kvartalis kasvas Tallinna Vee müügitulu aastavõrdluses üle 7%, mille põhjustas leebematest koroonapiirangutest tingitud äriklientide suurem veetarbimine ning ehitusteenuste tulu suurenemine.
Idufirma lõi kaupluse, mida esmapilgul näha ei ole. Ka Cleveron valmistub tulevikutrendiks
Tallinna on lühikese ajaga tekkinud toidupood, mida esmapilgul näha ei ole. Eesti esimese dark store'i kontseptsiooni maaletooja on idufirma FoodBit. Oma pimelaoga on turule tulemas ka Bolt, samuti lõpetas pilootprojekti hiljuti Cleveron.
Tallinna on lühikese ajaga tekkinud toidupood, mida esmapilgul näha ei ole. Eesti esimese dark store'i kontseptsiooni maaletooja on idufirma FoodBit. Oma pimelaoga on turule tulemas ka Bolt, samuti lõpetas pilootprojekti hiljuti Cleveron.
Kas osta või rentida?
Ettevõtete vajadused muutuvad hoogsalt arenevas maailmas väga kiiresti ning viimasel aastal mõjutas seda lisaks ka koroonakriis. Ettevõtted pidid muutunud keskkonnale kiiresti reageerima ja tegema vajalikke muudatusi oma töökorralduses ning näiteks ka arvutipargi haldamine on osutunud paljude jaoks parajaks väljakutseks.
Ettevõtete vajadused muutuvad hoogsalt arenevas maailmas väga kiiresti ning viimasel aastal mõjutas seda lisaks ka koroonakriis. Ettevõtted pidid muutunud keskkonnale kiiresti reageerima ja tegema vajalikke muudatusi oma töökorralduses ning näiteks ka arvutipargi haldamine on osutunud paljude jaoks parajaks väljakutseks.