• Jaga lugu:

  Äripäev kasvab hoogsalt

  Äripäeva peatoimetaja Meelis Mandel ja peadirektor Igor Rõtov tänavusel Äriplaanil.Foto: Marko Mumm / Meediafoto

  Äripäeva üheksa kuu käive ulatus 9,44 miljoni euroni, mida on 12,3% ehk veidi üle miljoni euro enam kui aasta tagasi.

  Maksueelset (EBITA) ärikasumit teenis ettevõte 1,14 miljonit eurot, mida on ligi 29% enam kui mullu.
  Toodete lõikes veab Äripäeva müügikasvu ajakirjade üksus, mille käive oli 9 kuuga 1,76 miljonit ehk 42% parem kui aasta varem. Suure panuse käibekasvu on andnud möödunud sügisel Äripäeva ajakirjade perre lisandunud kolmas väljaanne Sensa. Samas väga suure panuse ajakirjade üksuse koondtulemustesse ja kasumisse annavad aga endiselt Imeline Ajalugu ja Imeline Teadus, mis tõusid kolmanda kvartali lugejauuringu andmeil ka Eesti kaheks loetumaks ajakirjaks.
  Kiirel kasvutrendil on võrreldes aastatagusega ka Äripäeva Akadeemia, mille käive on kasvanud möödunud aasta 9 kuu 0,26 miljonilt 0,34 miljoni euroni (kasv 34%) ning raamatuklubi, millel on mulluse 0,37 miljoni eurose käibe kõrval ette näidata 0,48 miljoni eurone käive (+30%). Seminaride ja konverentside pealt on Äripäev teeninud 0,90 miljonit eurot  ehk 9% enam kui mullu. Järgmisel aastal on oodata konverentsituludes veel täiendavat suurt kasvu, kuna alates oktoobrist kuulub Äripäevale Pärnu Konverentside kaubamärk koos sinna juurde kuuluva tooteportfelliga, millest tuntuim on Pärnu Juhtimiskonverents. Kiire käibekasvuga on sel aastal jätkanud ka Äripäeva teemaveebid, mis tegid 9 kuuga 1,01 miljoni eurose käibe ehk 18% enam kui aasta eest. Käivet aitas vedada konverentside 22% kasv, kuid ka veebireklaam on näidanud aastaga 13% edasiminekut. Äripäev ise teenis üheksa kuuga 3,66 miljonit kasumit, mida on 4,7% enam kui aasta eest. 
  Reklaami on Äripäev müünud 9 kuuga 2,98 miljonit eurot. Paberreklaami hulk on kasvanud 15% ja veebireklaami käive 6%.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Merli Üle: tänane lumehelbeke hindab samu väärtusi mida su enda laps
Midagi on pildil valesti, kui peame jätkuvalt rääkima juhtidest, kelle jaoks on noorte, nn lumehelbekeste, juhtimine peavalu. Kes siis muutustele tegelikult vastu sõdib? Ehk oleks viimane aeg õppida uusi trikke, pakub Elisa äriarenduse valdkonna juht Merli Üle.
Midagi on pildil valesti, kui peame jätkuvalt rääkima juhtidest, kelle jaoks on noorte, nn lumehelbekeste, juhtimine peavalu. Kes siis muutustele tegelikult vastu sõdib? Ehk oleks viimane aeg õppida uusi trikke, pakub Elisa äriarenduse valdkonna juht Merli Üle.
Goldman Sachs tõstis S&P 500 hinnasihti
Investeerimispanga Goldman Sachsi strateegid tõstsid Standard & Poor’s 500 indeksi selle ja järgmise aasta prognoose, tuues põhjusena välja oodatust paremad kasumid ning madalad intressimäärad, vahendab MarketWatch.
Investeerimispanga Goldman Sachsi strateegid tõstsid Standard & Poor’s 500 indeksi selle ja järgmise aasta prognoose, tuues põhjusena välja oodatust paremad kasumid ning madalad intressimäärad, vahendab MarketWatch.
Umbusklikud parteid tantsivad ümber Soomere
Kumbki koalitsioonierakond ega ka sotsid ei taha astuda Tarmo Soomere presidendikandidatuuri osas esimest otsustavat sammu. Seda ei tehtud ka tänasel parteijuhtide nõupidamisel.
Kumbki koalitsioonierakond ega ka sotsid ei taha astuda Tarmo Soomere presidendikandidatuuri osas esimest otsustavat sammu. Seda ei tehtud ka tänasel parteijuhtide nõupidamisel.
Elister OÜ lahendus muudab Viljandi Aken ja Uks ümbruses õhu 85% puhtamaks
Elister OÜ paigaldas puitu töötleva ettevõtte Viljandi Aken ja Uks tootmishoonesse automaatse aktiivsöel põhineva ventilatsioonilahenduse, mis aitab ettevõttel tõsta tootlikkust, täites samal ajal keskkonnanorme ning hoides tööstust ümbritseva õhu varasemast 85% võrra puhtamana. Testimisel saavutati õhupuhtuse näitajaks koguni 99,8%.
Elister OÜ paigaldas puitu töötleva ettevõtte Viljandi Aken ja Uks tootmishoonesse automaatse aktiivsöel põhineva ventilatsioonilahenduse, mis aitab ettevõttel tõsta tootlikkust, täites samal ajal keskkonnanorme ning hoides tööstust ümbritseva õhu varasemast 85% võrra puhtamana. Testimisel saavutati õhupuhtuse näitajaks koguni 99,8%.