Äripäev • 28 jaanuar 2015

Jorma Ollila esineb Pärnus

Jorma Ollila.  Foto: Andres Haabu, Äripäev

Pärnu Juhtimiskonverentsi peaesineja on sel aastal Soome üks hinnatumaid tippjuhte, Nokia endine tegevjuht Jorma Olllila.

Kuna mais toimuv Pärnu Juhtimiskonverents peab sel aastal 20. juubelit, on ka Ollila ettekande sisuks juhi rolli muutumine ajas. Milline see oli ja milline täna on. Ühtlasi esitleb Äripäev konverentsil ka eestikeelset versiooni menukast Ollila ja Harri Saukkomaa raamatust „Mahdoton menestys. Kasvun paikkana Nokia“ ehk tööpealkirjaga „Võimatu edu. Kasvukohaks Nokia.“, mis ilmub mais.

Oma raamatus kirjutab aastatel 1992–2006 Nokia tegevjuhina töötanud Jorma Ollila avameelselt nii firma edukast läbilöögist ja selle taga peitunud raskest tööst kui ka kitsaskohtadest ja kriisidest.

Lisaks Ollilale astuvad Pärnu Juhtimiskonverentsil üles Soome juhtimisfilosoof Esa Saarinen, Spendrupsi õlletehase nõukogu esimees Jens Spendrup, Põhjamaade Investeerimispanga asepresident Gunnar Okk, kiire lennuga Taxify asutaja Markus Villig, füsioterapeut Indrek Tustit, IMD ekspresident Peter Lorange ja mitmed teised.

Lähem info siit.

Hetkel kuum