Äripäev • 31. juuli 2015 kell 13:30

Taxify jõudis Prahasse

Taxify asutaja Markus Villig soovitab jagada heade töötajatega ettevõttes osalusi  Foto: Andres Haabu, Äripäev

Taksode broneerimise mobiilirakendus Taxify avas tänasest oma teenuse Tsehhi pealinnas Prahas.

Taxify teeb Prahas koostööd kolme kohaliku taksofirmaga, kes alustasid täna üle 120 taksoga, teatas ettevõte. Prahas elab üle 2 miljoni inimese ja Taxifyst tellitud taksode eest saab maksta ainult pangakaardi ja mobiilimaksega.

“Taxify on järjest liikunud kesk-Euroopa poole ja Praha on meie jaoks järgmine oluline suurlinn, kus teenuse avasime. Tšehhi ja Eesti on üsna ühesuguse elatustaseme ja taksohindadega riigid. Praha on samas tuntud väga ebausaldusväärsete taksojuhtide poolest, mistõttu usume, et Taxify rakenduse tagasiside süsteem aitab meil kiiresti välja filtreerida vaid parimad taksojuhid ja pakkuda hea hinna ja kvaliteedi suhtega taksosid,” selgitas Taxify juht Markus Villig.

Taxify rakendus on kasutusel lisaks Eestile veel ka Lätis ja Leedus.

Hetkel kuum