• Jaga lugu:

  Kaldoja viskab nalja: pole Otsa käest raha saanud

  Silberauto omanik Väino KaldojaFoto: Marko Mumm/Meediafoto

  Silberauto omanik Väino Kaldoja lausus Äriplaani vestlusringi alguses naljaga, et pole Jaanus Otsa käest raha saanud ja talle selle eest Mercedest andnud.

  Äripäeva peatoimetaja Meelis Mandel andis sõna Väino Kaldojale, kes inspireerituna Reet Roosi ettekandest tahtis midagi öelda.
  „Mina, Väino Kaldoja, pole Jaanus Otsa käest raha saanud ja talle selle eest Mercedest andnud. Ma loodan, et nüüd kapos säilib ka töörahu,“ lausus Kaldoja Äripäeva konverentsil Äriplaan 2016 Nordea kontserdisaalis.
  Sellele järgnenud naerupahvakate saatel saalist lisas Heiti Hääl naerdes: „Mina olen Väino Kaldojale Mercedese eest raha andnud.“ Kogu saal ja juturingis osalevad Ruth Oltjer, Jüri Kraft, Väino Kaldoja ja Heiti Hääl naersid.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Indrek Alliksaar: hinnad kerkivad, kuid pelgalt see ei pruugi õnne õuele tuua
Keerulistes oludes on juhtimiskvaliteet eriti tähtis, et leida õige strateegia, mille abil uues olukorras efektiivsuse näitajaid ja kasumlikkust kasvatada, kirjutab KPMG auditi juht Indrek Alliksaar Äripäeva Infopanga ehitusmaterjalide tootjate aastaraportile antud kommentaaris.
Keerulistes oludes on juhtimiskvaliteet eriti tähtis, et leida õige strateegia, mille abil uues olukorras efektiivsuse näitajaid ja kasumlikkust kasvatada, kirjutab KPMG auditi juht Indrek Alliksaar Äripäeva Infopanga ehitusmaterjalide tootjate aastaraportile antud kommentaaris.
Nordecon ehitab 17 miljoni eest Ahtri tänavale büroohoone
Nordecon sõlmis 17 miljoni euro suuruse lepingu Ahtri tänaval asuva Roseni Maja büroohoone ehitamiseks, selgub börsiteatest.
Nordecon sõlmis 17 miljoni euro suuruse lepingu Ahtri tänaval asuva Roseni Maja büroohoone ehitamiseks, selgub börsiteatest.
Kuidas väljuda õpilasfirma programmist päris firma omanikuna Samm-sammult: kuidas teha edukas äri
Igal aastal peavad gümnaasiumiastme õpilased otsustama, kas teha uurimistöö või õpilasfirma. Mõnel läheb nii hästi, et lõpuks sünnib päris firma koos maailmavallutusplaanidega.
Igal aastal peavad gümnaasiumiastme õpilased otsustama, kas teha uurimistöö või õpilasfirma. Mõnel läheb nii hästi, et lõpuks sünnib päris firma koos maailmavallutusplaanidega.
Arvuti hakkab elektri asemel kasutama valgust
Uued ülijuhtivad materjalid, tehisintellekti võimalused haiguste diagnoosimisel, moodne taaskasutus – nendest ja ka teistest huvitavatest teemadest on juttu Äripäevas välja antava ajakirja Imeline Teadus augusti numbris.
Uued ülijuhtivad materjalid, tehisintellekti võimalused haiguste diagnoosimisel, moodne taaskasutus – nendest ja ka teistest huvitavatest teemadest on juttu Äripäevas välja antava ajakirja Imeline Teadus augusti numbris.