Äripäev • 7. oktoober 2015 kell 7:37

Vangerdused Eesti Energia nõukogus

Eesti Energia nõukogu esimees Erkki Raasuke.  Foto: Erkki Raasuke

Eesti Energia erakorraline aktsionäride koosolek kutsus nõukogust tagasi Randel Läntsi, asemele lähevad Ants Pauls ja Veiko Tali.

Eesti Energia nõukogu

Esimees Erkki Raasuke

Liikmed Meelis Virkebau, Danel Tuusis, Märt Vooglaid, Peep Siitam, Väino Kaldoja, Ants Pauls ja Veiko Tali.

Ants Paulsil on pikaajaline energeetikasektoris töötamise kogemus. Ta on töötanud Eesti Energias aastatel 1963–2003 ning 2010–2015, sealhulgas Narva Elektrijaamade peadirektorina ja Eesti elektrijaama juhina ning kuulunud viie kontserni ettevõtte nõukogusse. 2007–2009 oli ta Kiviõli Keemiatööstuse tegevdirektori asetäitja. Pauls kuulub IRLi ning oli aastatel 2003–2007 riigikogu liige. Tal on Tallinna Tehnikaülikoolist mehhaanikainseneri haridus.

Veiko Tali on rahandusministeeriumi kantsler alates 2011. aastast. Ta on töötanud samas ministeeriumis erinevatel ametikohtadel alates 1993. aastast, sealhulgas asekantslerina 2004–2011. Veiko Tali on lõpetanud Moskva Riikliku ülikooli majandusteaduskonna. 

Nõukogust tagandatud Randel Länts on sotsiaaldemokraat ja Viljandi linnavolikogu liige.

Hetkel kuum