Rainer Saad • 19. oktoober 2015 kell 4:00

Erply juht: pooldan kuuetunnist tööpäeva

Erply asutaja Kristjan Hiiemaa.  Foto: Eiko Kink

Erply juht ja asutaja Kristjan Hiiemaa ütles, et kuuetunnine tööpäev on super idee ning tema pooldab seda igati. Hiiemaa sõnul pole ka praegu Erplys kaheksatunnist tööpäeva.

„Meil on pigem seitsmetunnine aktiivne tööpäev. Siiski see on rollide kaupa erinev, juhtkonnal paraku pikem kui kaheksa tundi. Veidi on see seotud töötajate efektiivsusega, ehk tagumikutunnid ei ole olulised - oluline on asjad ära teha,“ ütles ta.

Kuna Erply peab töötegemises jälgima erinevaid ajavööndeid, peavad nad oma töökorralduses olema väga paindlikud. „On inimesi, kes alusavad hommikul 7 ja lõpetavad juba kell 1 - näiteks Austraalia tiim Tallinnas,“ sõnas Hiiemaa.

Hiiemaa lisas, et väga paindlikud on nad ka siis, kui on vaja näiteks lapsega arsti juures käia või on mõni muu sarnane probleem. „Kui töötajal on isiklik elu korras, on ka töötulemused head ja kliendid rahul,“ ütles ta.

Erply pakub müügiettevõtetele veebipõhist majandustarkvara.

Hetkel kuum