Maarit Eerme • 21. oktoober 2015 kell 12:30

Colliers: järjest 6 aastat kasvu teeb ettevaatlikuks

Colliers International partner Margus Tinno  Foto: kuvatõmmis

Colliers Internationali partner Margus Tinno rääkis, et Eesti kaubandus on suures plaanis hea tervise juures, sest uusi poepindu tuleb juurde ning olemasolevad on täidetud, kuid tuleks ka riskidele mõtlema hakata.

"Jaekaubanduse mahuindeks on kasvanud alates 2010. aastast, ehk siis juba kuues aasta läheb ning viimased kasvud on väga head. Eeldades, et majandus on tsükliline, siis kas oleme kasvu vahepealses etapis või hakkame jõudma juba tipu lähedale," rääkis Tinno, lisades, et oleme 2008. aasta mahuindeksi juba ületanud. 

Vaata Äripäeva kaubandusjuhtide teemaveebist kaubandus.ee videost, mida arvab Tinno Eesti kaubanduse tervise kohta ning mis hakkab juhtuma siis, kui kõik planeeritavad arendused valmis saavad.

Hetkel kuum