Äripäev • 7. november 2015 kell 15:05

Lätlased ei maga, airBaltic pakub EA klientidele erihinda

airBalticu juht Martin Gauss  Foto: Sandor Ilvest, Postimees

Läti lennufirma airBalticu koduturuks on Läti, Leedu ja Eesti, teatas airBalticu tegevjuht Martin Gauss tund pärast seda, kui Estonian Air teatas tegevuse lõpetamisest.

“Täiustame oma teenuseid koduturgudel, pakkudes rohkem otselende osana oma Horizon 2021 äriplaanist, mida toetab meie uus investor,” toonitas Gauss airBalticu pressiteates, milles Läti lennufirma lubab anda endast parima, et olla abiks nendele lennureisijatele, keda mõjutab Eesti lennufirma tegevuste peatamine.

Reisijatele, kel on Estonian Airi pilet, pakub airBaltic erihindade ja tasudega pileteid, mida saab broneerida airBalticu kõnekeskuse kaudu, lubab ettevõte.

Sel suvel teatas airBaltic oma uuest äriplaanist Horizon 2021, mis keskendub märkimisväärselt enam lennuühenduste parandamisele kogu Baltikumis. airBaltic Horizon 2021 sihiks on opereerida 11 otseliiniga Tallinnast ning Vilniusest ning enam kui 60 otseliiniga Riiast järgmise viie aasta jooksul, seisab pressiteates.

Sel nädalal Äripäevale Riias antud intervjuud Martin Gaussiga saate lugeda siit

Hetkel kuum