• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Suures kahjumis panga juht valiti Venemaal parimaks

  RosselhozbankFoto: Ekraanitõmmis

  Venemaa parimaks pankuriks valiti tänavu Dmitri Patrušev, kes juhib panka Rosselhozbank, mis teenis nii 2014. kui ka 2015. aastal rekordkahjumeid ning on ühtlasi lääne sanktsioonide all, vahendab Rosbalt.

  Vastava preemia andis juba 11. korda välja Venemaa pangaliit, tuues põhjenduseks, et pank töötab riigile võtmetähtsusega valdkondades, sh põllumajanduses, ajal, kui valitseb keeruline makromajanduslik olukord ning panga suhtes kehtivad sanktsioonid. Samas teisi kandidaate pole liidu teates nimetatud.
  Samas teenib pank rekordkahjumeid. 2015. aasta esimese kolme kvartaliga teenis pank 67,9 miljardit rubla (830 mln eurot) kahjumit. Aasta varem 48 miljardit rublase (585 mln eurot) kahjumi.
  Patrušev on muuhulgas tuntud selle poolest, et on FSB endise juhi Nikolai Patruševi poeg. Patrušev on praegu Venemaa julgeolekunõukogu sekretär.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Vastukaja: rahandusminister viskab krüptobeebi koos vanniveega välja
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
USA ekspertide kogu hääletas laialdase kolmanda vaktsiinidoosi vastu
Reedel hääletas USA Toidu-ja Ravimiameti (FDA) ekspertide kogu Pfizeri kolmanda vaktsiinidoosi heakskiitmise vastu, kuid soovitab seda siiski vanematele ja riskirühmadele, vahendab Yahoo Finance.
Reedel hääletas USA Toidu-ja Ravimiameti (FDA) ekspertide kogu Pfizeri kolmanda vaktsiinidoosi heakskiitmise vastu, kuid soovitab seda siiski vanematele ja riskirühmadele, vahendab Yahoo Finance.
Venemaal algas AstraZeneca vaktsiini tootmine
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Rahandusministri arvates võiks rahapesu andmebüroo litsentside andmise peatada
Rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse sõnul on virtuaalvääringu teenuste pakkujatega seotud rahapesu ja terrorismi rahastamise riskid Eestis kasvanud ja praegune olukord vajab riigi kiiret tegutsemist.
Rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse sõnul on virtuaalvääringu teenuste pakkujatega seotud rahapesu ja terrorismi rahastamise riskid Eestis kasvanud ja praegune olukord vajab riigi kiiret tegutsemist.