Harry Tuul • 15. jaanuar 2016 kell 9:30

Google: eestlased janunevad skandaali

President Toomas Hendrik Ilvese ja Ieva Kupce laulatus.  Foto: Presidendi kantselei

Eelmisel aastal otsisid eestlased Google’i otsinguportaalis kõige rohkem skandaalidega seotud sõnu nagu Nordic Aviation Group, pagulased ja Ieva Kupce.

Google avalikustas iga-aastase statistikaülevaate “Year in Search”, kus on toodud 2015. aasta kõige populaarsemad otsingusõnad Eestis. Eelmise aasta populaarseimate otsingusõnade esikümnes troonivad peamiselt meedias laiemalt kajastatud teemad. Üks populaarsemaid otsingusõnu oli mullu asutatud Nordic Aviation Group. Samuti tunti huvi pagulastemaatika ja septembris lahvatanud kloordioksiidi skandaali vastu.

Veel võib edetabelist leida näiteks Kosmos IMAXi kino ja aasta alguse oodatuima kirjatüki ehk Igor Mangi horoskoobi. Üks populaarsemaid inimesi, kelle kohta infot otsiti, oli Eesti presidendi värske abikaasa Ieva Kupce.

Hetkel kuum