Hiinlased lekitasid infot iPhone7 kohta

09. veebruar 2016, 15:36
Hiinlased lekitasid infot iPhone7 kohta
https://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20160209/NEWS/160209655/AR/0/iphone.jpg

Korea väljaanne Business Korea avaldas Hiina allikatele tuginedes infot iPhone7 kohta, mille kallal Apple alles töötab ja mida pole veel väljagi kuulutatud. Ühes pildiga kirjeldas sait ka uue vidina omadusi.

Hiinlased lekitasid iPhone7 omaduste infot.

Uue telefoni tagumine osa on valmistatud keraamilisest materjalist (varem oli see alumiiniumist), pealmine aga saab ekraani ümber metallraami, samas muutub vahe telefoni servade ja ekraaniäärte vahel minimaalseks. Lisaks võidakse iPhone7 teha veekindlaks.

Ekraani puhul kasutatakse Super AMOLEDi tehnoloogiat, mis on kasutusel uuemates Samsungi mudelites, iPhone7 protsessor on uue põlvkonna A10 kiip. Lisaks on räägitud kiirlaadimistehnoloogiast, 12megapikslisest kaamerast ja suurema tundlikkusega 3D Touch sensorist.

Hiina lekitajate väitel on iPhone7 3,5 mm servas siiski ka kõrvaklappide pesa, kuigi varem levisid kuuldused, et Apple loobub sellest ja keskendub telefoni ja kõrvaklappide juhtmevabale ühendusele.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    09. February 2016, 15:42
    Otsi:

    Ava täpsem otsing