Äripäev • 9. veebruar 2016 kell 12:36

Hiinlased lekitasid infot iPhone7 kohta

Hiinlased lekitasid infot iPhone7 kohta  Foto: Business Korea

Korea väljaanne Business Korea avaldas Hiina allikatele tuginedes infot iPhone7 kohta, mille kallal Apple alles töötab ja mida pole veel väljagi kuulutatud. Ühes pildiga kirjeldas sait ka uue vidina omadusi.

Hiinlased lekitasid iPhone7 omaduste infot.  Foto: Korea Business

Uue telefoni tagumine osa on valmistatud keraamilisest materjalist (varem oli see alumiiniumist), pealmine aga saab ekraani ümber metallraami, samas muutub vahe telefoni servade ja ekraaniäärte vahel minimaalseks. Lisaks võidakse iPhone7 teha veekindlaks.

Ekraani puhul kasutatakse Super AMOLEDi tehnoloogiat, mis on kasutusel uuemates Samsungi mudelites, iPhone7 protsessor on uue põlvkonna A10 kiip. Lisaks on räägitud kiirlaadimistehnoloogiast, 12megapikslisest kaamerast ja suurema tundlikkusega 3D Touch sensorist.

Hiina lekitajate väitel on iPhone7 3,5 mm servas siiski ka kõrvaklappide pesa, kuigi varem levisid kuuldused, et Apple loobub sellest ja keskendub telefoni ja kõrvaklappide juhtmevabale ühendusele.

Hetkel kuum