Äripäev • 7. märts 2016 kell 8:15

Rasmus Kagge lahkub ERRist ja siirdub valitsusse

Rasmus Kagge  Foto: Postimees/Scanpix

Üks "Pealtnägija" ja "Vikerhommiku" tegijaid Rasmus Kagge teatas täna, et lahkub märtsi lõpus ERRist ja üldse ajakirjandusest ning asub tööle valitsuse kommunikatsioonibüroo meedianõunikuna.

"Lühidalt öeldes – teen elus kannapöörde, sest üks suur ja pikk ring on minu jaoks lõplikult täis saanud. Ma olen töötanud piisavalt kaua nii ajalehes, televisioonis kui ka raadios. Olen noor mees ja lihtsalt nii ongi, et vajan uusi väljakutseid," kirjutas 25 aastat ajakirjanikuna töötanud Kagge oma Facebooki lehel. "Ütlen kohe ära, et ma ei lahku "Pealtnägijast" ega ERRist intriigide või vastuolude tõttu," märkis Kagge ja tänas viimase kümne aasta eest oma kolleege.

Kagge kirjutisest selgub, et tööpakkumise tegi talle valitsuse kommunikatsioonibüroo juht Helin Vaher ning ta oli sellega kohe nõus. "Sest kui see ei ole huvitav, põnev ja ahvatlev väljakutse, siis mis veel üldse on väljakutse!?" märkis Kagge. 

Rasmus Kagge pälvis koos Mihkel Kärmasega 2011. aasta Bonnieri preemia "Pealtnägijas" ja ERRi uudistes ilmunud elamislubadega kauplemisest rääkinud lugudega „Eesti isamaalised poliitikud hangivad Vene miljonäridele elamislube“ (30.11) ja „Investorid esitasid oma elukohana Stelmachi kolleegide aadresse“ (07.12).

Kagge jõudis oma ERRi karjääri jooksul olla ka "Terevisiooni" toimetaja, Vikerraadio hommikuprogrammi juht ja "Jõulutunneli" saatejuht.

Hetkel kuum