Michael Bloomberg ei kandideeri USA presidendiks

08. märts 2016, 08:26
Michael Bloomberg
https://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20160308/NEWS/160309751/AR/0/AR-160309751.jpg

Endine New Yorgi linnapea Michael Bloomberg teatas, et otsustas USA presidendiks mitte kandideerida, vahendab CNN.

Bloombergi võimalikust kandidatuurist on sahistatud juba kuid, ent nüüd andis meediaärimees teada, et otsustas kandideerimisest loobuda. Bloomberg lausus, et tema kandidatuur annaks hoogu just Trumpi edukäigule ning seda ta ei soovi. Ta lisas, et Trumpi edu ohustab nii USA siseriiklikku stabiilsust kui ka riiklikku julgeolekut.

„Ma armastan oma riiki selleks liiga palju, et anda oma panus sellesse, et valitaks kandidaat, kes võib meie ühtsust rikkuda ning tuleviku tumedamaks muuta. Seega ei kandideeri ma USA presidendiks,“ teatas Bloomberg.

Allikate teatel valmistas Bloomberg oma kandideerimist ette mitu kuud ning kaasas selleks suure meeskonna. Muu hulgas jõudis endise New Yorgi linnapea tiim valmis teha ka presidendikandidaat Bloombergi veebisaidi ning reklaame.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
08. March 2016, 08:59
Otsi:

Ava täpsem otsing